Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем ДВГ 2.0 ТС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем ДВГ 2.0 ТС

Проблема е следния колеги...Снощи се прибирах, всичко нормално и изведнаж от нищото колата изгасна, спрях запалих я и почна да ми премигва лампичката за маслото...премигва известно време и спря и потеглих отново.
    Днес сутринта има-няма 500м от както съм тръгнал почна да ми премигва лампичката за проблем в ДВГ изминах за деня около 60км и нищо нестана...мисля да отида на диагностика, но ме наплашиха, че може скоро ДВГ да издаде багажа...някакви мнения???

От тези симптоми може наистина да излезе нещо сериозно, но недей мисли най-лошото, може да се окаже нещо елементарно - добре си се ориентирал към диагностика и не я отлагай, въпреки че се оправило временно. Маслото как е ?
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

На мен онзи ден ми изгасна .. със 150 км на завой ..и волана стана мега твърд и без спирачки .. такова чудо до ся не бях изживявал и по някъв начин успях спрях в насрещното .. не пробвах да я запаля веднага щото си помислих ,че прескочи зъб след 5 мин се реших и я запалих се1 нищо не е станало и до днес си я карам и няма никакъв проблем обаче маслото не ми е светило .. При теб може да е маслена помпа или нещо др представа си нямам що ще мига лампата
      alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
      Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

Маслото е добре, преди малко изквартала я покарах за 5~10мин. и беше добре.
        Имам др. въпрос колко струва този тампон на ДВГ от снимката, че е заминал...дали не се купува цялото рамо???
        Attached Files

Comment

Купи си само тампон и дай на преса да го сложат.Ако можеш свали този и заедно с него и шублера в магазина,че има същият тампон но с 2мм по-голям,и няма вкарване.Има но трябва стругар да отнема малко.
          По спомен преди около година го платих около 18лв.
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщение
            Маслото е добре, преди малко изквартала я покарах за 5~10мин. и беше добре.
            Имам др. въпрос колко струва този тампон на ДВГ от снимката, че е заминал...дали не се купува цялото рамо???
            Има и само тампон, но може и цялата вилка. Аз при обслужването смених цялата вилка мисля че беше от порядъка на 22-25лв ако се не лъжа.
            sigpic
            Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
            АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Аз си ги смених и двата. Голям зор беше със другият който е до ангренажа - махане на място и слагане на новият. Тампоните - по 8 лева.
              безплатни обяви
              Моята 166

Comment

Аз имам един отпред в ляво който не ми харесва много , видях че струва 157 лева!?
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Накой може ли да ми каже колко струва тампона от снимката и дали мога да използвам някакъв подобен?

Comment

Еми няколко човека сме ти отговорили...
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                    X